Noile detalii despre Assassin’s Creed confirmă o versiune Victory pentru 2015

Assassin’s Creed: Unity a fost de curând lansat, dar Ubisoft pregătește deja o versiune nouă. Acum, lasă Paris pe Londra, dar decorul e la fel de frumos. Assassin’s Creed din Londra se numește, deocamdată, Victory și se va desfăşura în secolul al XIX-lea, în epoca victoriană. Noua versiune va fi dezvoltată de studioul din Quebec și nu Montreal, ca Unity, iar schimbarea ar trebui să se vadă în gameplay.
În Assassin’s Creed: Victory personajul principal se va putea deplasa mai rapid, folosind un cârlig cu care să se prindă de diverse elemente agățate de tavan, iar vehicule precum trenul îi vor fi mijloace perfecte pentru a dispărea rapid de la scena unui asasinat.
Assassin’s Creed: Victory ar putea folosi acelaşi motor grafic AnvilNext folosit și pentru Unity și va fi lansat de la început pentru PC, Sony PlayStation 4 şi Xbox One. Console precum Sony PS3 sau Xbox 360 ar putea fi sărite de această versiune. Assassin’s Creed: Victory ar urma să fie lansat în toamna lui 2015, informează Kotaku.



Este Assassin’s Creed: Victory real? Ei bine, oficialii Ubisoft au trimis un comentariu către mai multe publicații în care spun că este regretabilă pierderea de către studio a unor informații atât de importante. „Deși apreciem entuziasmul pe care îl au oamenii față de jocurile noastre, ne pare rău pentru fani și echipa de dezvoltare că astfel de informații au ajuns în presă“, a comunicat Ubisoft. Până la AC: Victory, compania a spus că lucrează să îmbunătățească Unity.