Halo The Masterchief Collection primeste un update, care il face mai bun

După ce a avut parte de o lansare dezastruoasă, update-urile succesive pentru Halo The Masterchief Collection au reușit să-i rezolve masivele sale probleme.
Anul 2014 a fost un an al dezastrelor pe partea de lansări de jocuri. Cele mai așteptate jocuri din lumea gaming-ului au reușit să ne enerveze la culme, deoarece au fost lansate pe piață înainte de a fi terminate. În acesta categorie intră Assassin’s Creed Unity de la Ubisoft, Call of Duty Advanced Warfare de la Avtivision și Halo The Masterchief Collection de la 343 Industries. Prime două au fost acceptabile datorită unor update-uri masive, dar cel mai nou Halo a reușit să-și enerveze fanii până astăzi.

Creatorii antologiei de jocuri Halo actualizate pentru Xbox One au venit astăzi cu o veste bună. The Masterchief Collection va beneficia de un nou update, al treilea în doar câteva săptămâni. Ca celelalte dinainte, acesta va avea ca scop principal remedierea de bug-uri, atât pe partea campaniei single player, cât şi la capitolul multiplayer. Dacă totul funcţionează cum trebuie, data viitoare când veţi lansa jocul pe consola Microsoft ar trebui să fiţi invitaţi să vă instalaţi actualizarea.
Cu această nouă versiune, ar trebuie să aveţi mai puţine probleme când vine vorba de nivelul de performanţă al coechipierilor şi al inamicilor voştri dintr-un meci în multiplayer. Dacă experimentaţi această componentă a jocului în mod split screen, două persoane pe un singur ecran, de acum înainte veţi fi în permanenţă în aceeaşi echipă.

In final nu putem spune decât: Succes la instalarea update-ului !!!  Sperăm ca acest update să rezolve cea mai mare parte a problemelor.