Microsoft se revanseaza pentru esecul Halo The Masterchief Collection

Deoarece Halo The Masterchief Collection a fost lansat neterminat pe piata, plin de bug-uri,cei de la Microsoft vor sa se revanseze.
Din păcate lansarea Halo The Masterchief Collection a fost un eşec din cauza numărul foarte mare de bug-uri pe care gamerii au fost obligaţi să le tolereze, atât pe partea de single player, cât şi multiplayer.
Pornind de la această situaţie neplăcută, cei de la Microsoft Studios, care au publicat şi comercializat jocul, au căutat un mod pentru a se revanşa în faţa publicului. Soluţia găsită constă în oferirea, fără nici un cost suplimentar, a expansion pack-ului Halo 3: ODST – actualizat pentru noul Xbox.
Pentru a face oferta şi mai „dulce“, merită să aveţi în vedere că doar cei care au achiziţionat Halo The Masterchief Collection vor putea profita de această iteraţie a Halo 3 ODST, add-on-ul nefiind disponibil în nici o altă circumstanţă, cel puţin momentan. Cu ocazia acestei veşti bune, Bonnie Ross, directorul Halo din cadrul 343 Industries, a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că cea mai mare parte a problemelor de care a suferit antologia în cele câteva săptămâni de la lansare au fost remediate prin actualizările succesive din ultima perioadă.