GTA 5 intra in Cartea Recordurilor pe sapte pozitii simultan

Desi nu mai aveau nevoie de nici o confirmare, cei de la Rockstar Games au sapte motive noi pentru a se bucura de impactului noului GTA 5.

In cazul in care incasarile spectaculoase, review-urile pozitive, parodiile si numarul fabulos al jucatorilor de GTA 5 nu v-au lamurit ca vorbim de un succes nemaipomenit in industrie, Cartea Recordurilor Guiness s-ar putea sa va convinga. Printr-un comunicat recent al Guiness World Records, aflam ca recent lansatul jos din seria Grand Thef Auto a ocupat nu mai putin de sapte pozitii diferite in populara carte.
          Recordurile sunt:
  1. cel mai bine vandut joc video de tip actiune-aventura in 24 de ore, 
  2. cel mai bine vandut joc video in 24 de ore, 
  3. mediul de divertisment care a facut cel mai repede incasari de un miliard de dolari, 
  4. jocul video care a ajuns cel mai repede la un miliard de dolari incasari, 
  5. cele mai mari incasari pentru un joc video in 24 de ore, 
  6. cele mai mari incasari generate de un produs de divertisment in 24 de ore, 
  7. cel mai vizionat trailer pentru un joc de actiune-aventura.

 Daca ar exista un titlu si pentru cele mai multe pozitii in Cartea recordurilor detinute simultan de un joc video, l-ar castiga si pe acela. Intre timp, GTA Online este un alt succes de masa rasunator, derivat din GTA 5 si este doar o chestiune de timp pana cand vom vedea cea mai mare parte a bug-urilor din componenta online a jocului rezolvate. Cine stie, poate atunci vor creste din nou vanzarile.
 Performanta descrisa mai sus este cu atat mai spectaculoasa cu cat nu vorbim de un titlu precum Call Of Duty Ghosts, care urmeaza sa fie lansat pe intreaga serie de platforme – PC, Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One si Wii U.
 GTA 5 a rupt piata lansandu-se doar pe Xbox 360 si PS3. In ceea ce priveste alte versiuni ale jocului, nu exista decat zvonuri cum ca ar ajunge la un moment dat pe PC sau pe consolele de noua generatie.
 Mai jos puteti vedea trailerul care a inceput isteria, acesta a fost primul clip oficial din GTA 5 si detinatorul unuia din recordurile insiruite mai sus.