Hearthstone poate fi jucat pe tablete cu Android

După lupte seculare care au durat aproape un an, primul joc pentru mobile al celor de la Blizzard, Hearthstone, ajunge şi pe tablete cu Android.
O mare parte din explozia de utilizatori care nu se pot despărţi de Hearthstone se datorează posesorilor de iPad. Din curiozitate sau pentru simplul fapt că jocul este foarte bine realizat, foarte mulţi utilizatori de tablete Apple şi-au instalat jocul celor de la Blizzard. Pe de altă parte, exclusivitatea de aproape un an a enervat enorm utilizatorii de Android.

Creatorii seriei Warcraft şi Starcraft au promis de câteva luni că ne vom putea juca Hearthstone pe Android până la finele acestui an, iar promisiunea se pare că a fost respectată. Deşi va trebui să aşteptaţi până în 2015, dacă speraţi să experimentaţi popularul joc de cărţi pe iPhone sau smartphone-uri cu Android, în ceea ce priveşte tabletele cu Android, s-a dat drumul la distracţie. Este adevărat că momentan este vorba doar de o lansare restricţionată, în Australia, Noua Zeelandă şi Canada, dar dacă nu vreţi să mai aşteptaţi câteva zile până la o lansare globală, puteţi pune mâna direct pe APK şi-l puteţi instala fără prea mari emoţii.
În anunţul oficial al celor de la Blizzard pe marginea acestui subiect, compania americană vă încurajează să mai aşteptaţi câteva zile dacă nu sunteţi într-unul dintre teritoriile menţionate pentru a nu se aglomera masiv serverele şi pentru că aţi putea să aveţi parte de mici probleme de compatibile. Pentru a stimula interesul posesorilor de tablete cu Android, atunci când veţi instala jocul pentru prima oară veţi intra şi în posesia unui pachet de cărţi clasice. Tot ce trebuie să faceţi este să încheiaţi o singură partidă în orice mod de joc. Nici măcar nu contează dacă o pierdeţi sau o câştigaţi. În cazul în care nu era evident, această versiune a jocului va include şi cel mai recent expansion pack – Goblins vs. Gnomes.

Posesorii de tablete cu Android pot descărca jocul din Google Play, iar utilizatorii de Kindle Fire pot face acelaşi gest din Amazon AppStore.